تفاوت اصلی بین موسلی و گرانولا این است که با اینکه هر دو از غلات، مغزیجات ، دانهها و میوه خشک درست میشوند موسلی به صورت خام است ولی گرانولا به همراه شیرینکننده مانند عسل یا انواع شیره، رست و کرانچی می شود.
موسلی های حامینولا با فرمولاسیون ویژه برای بهبود طعم و در عین حال حفظ شرایط رژیمی بودن محصول با استویا(شیرین کننده رژیمی) کمی شیرین و برای ترد تر شدن محصول کمی رست شده است. گرانولا و موسلی حامینولا به دلیل ترد و برشته بودن همراه شیر، ماست، بستنی، پودینگ، اسموتی یا حتی به صورت ساده و به عنوان میانوعده سرو میشود.
همچنین می توان موسلی را با شیر گرم مانند اوتمیل مصرف نمود.
موسلی حامینولا شیرینی ملایم دارد و مصرف کننده بنا به ذائقه خود میتواند هنگام سرو عسل، شیره یا انواع پودر شیرین کننده اضافه نموده و یا به همان صورت مصرف نماید اما معمولا گرانولا به دلیل اینکه شیرین تر است نیاز به شیرین کننده ندارد.